24 Ağustos 2010 Salı

FIRINDA PANE HARCI İLE ÇITIR TAVUK BUT..



Yapılışı;
Tavuk butları yıkanır..Pane harcı geniş bir tabağa dökülür,butlar bu harca tamamen bulanır..Fırın poşeti unlanır,butlar poşete yerleştirilir.poşetin ağzı kilidi ile sıkıldıktan sonra poşete toplu iğne ile bir kaç delik açılır.Fırın tepsisine alınan poşet 200 derecelik fırında yarım saat-45 dakika pişirilir..kendi buharı ve yağıyla pişen butlar gerçekten nefis oluyor, hem içi  yumuşacık,hem dışı çıtır,çıtır..Kesinlikle tavsiye ederim..
Bu tarifimi MAGGİ nin düzenlediği fırında tavuk yemekleri yarışmasına gönderdim..Sizde göndermek isterseniz. http://www.hamaratabla.com/ a tıklayın..SEVGİLER...

10 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Hayırlı iftarlar.

Saygılarımla.

tatlilar gülcandan dedi ki...

Canim ellerine saglik citir ,citir ellerine saglik nefis görünüyor.Afiyetler olsun hayirli iftarlar öptüm.

Birsel ve İrem dedi ki...

Ellerine sağlık, harika bir lezzet. Ben de bu aralar pane harcı ve tavuklu bir tarif yapmayı planlıyorum. Bu fikri de değerlendireceğim. Afiyetler olsun.
Sevgiler.

Fatoş Öztürk dedi ki...

Ellerine sağlık hem hafif hem lezzetli.Sevgiler...

kalpkurabiye, deniz dedi ki...

canım ellerine sağlık pek güzel görünüyor zaten tavuğa da bayılıyorum..
mis kokusu bana kadar geldi..
mutlu günler dilerim..
sevgiler..

Eylem dedi ki...

günaydın camı ve ellerine saglık.

birdutmasali dedi ki...

harika görünüyor canım..
elelrine sağlık.
sevgiler.

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Hem pratik hemde çooook lezzetli
Ellerine sağlık canım
sevgiler

YEMEK VAKTİ AYLİN dedi ki...

çıtır çıtır nefis olmuştur eminim ellerine sğalık

kolayyemekler dedi ki...

yemek tarifleri
resimli yemek
pratik yemek
yemek tarif
kolay yemek
yemek tarifi