Yapılışı;
Tavuk butları yıkanır..Pane harcı geniş bir tabağa dökülür,butlar bu harca tamamen bulanır..Fırın poşeti unlanır,butlar poşete yerleştirilir.poşetin ağzı kilidi ile sıkıldıktan sonra poşete toplu iğne ile bir kaç delik açılır.Fırın tepsisine alınan poşet 200 derecelik fırında yarım saat-45 dakika pişirilir..kendi buharı ve yağıyla pişen butlar gerçekten nefis oluyor, hem içi yumuşacık,hem dışı çıtır,çıtır..Kesinlikle tavsiye ederim..
Bu tarifimi MAGGİ nin düzenlediği fırında tavuk yemekleri yarışmasına gönderdim..Sizde göndermek isterseniz. http://www.hamaratabla.com/ a tıklayın..SEVGİLER...
Bu tarifimi MAGGİ nin düzenlediği fırında tavuk yemekleri yarışmasına gönderdim..Sizde göndermek isterseniz. http://www.hamaratabla.com/ a tıklayın..SEVGİLER...
9 yorum:
Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Hayırlı iftarlar.
Saygılarımla.
Canim ellerine saglik citir ,citir ellerine saglik nefis görünüyor.Afiyetler olsun hayirli iftarlar öptüm.
Ellerine sağlık, harika bir lezzet. Ben de bu aralar pane harcı ve tavuklu bir tarif yapmayı planlıyorum. Bu fikri de değerlendireceğim. Afiyetler olsun.
Sevgiler.
Ellerine sağlık hem hafif hem lezzetli.Sevgiler...
canım ellerine sağlık pek güzel görünüyor zaten tavuğa da bayılıyorum..
mis kokusu bana kadar geldi..
mutlu günler dilerim..
sevgiler..
günaydın camı ve ellerine saglık.
harika görünüyor canım..
elelrine sağlık.
sevgiler.
Hem pratik hemde çooook lezzetli
Ellerine sağlık canım
sevgiler
çıtır çıtır nefis olmuştur eminim ellerine sğalık
Yorum Gönder